Helt ny lejlighed i arkitekttegnet ejendom i Odense centrum udlejes

Fremvisning efter aftale: 61 68 83 69

Lige ved siden af banegården i Odense udlejes ny, yderst attraktiv lejlighed på hele 73m2. Lejligheden er rummelig og lys, placeret på 4. sal i nyopført ejendom og klar ti lindflytning 1. Februar 2018. I ejendommen er der elevator. Til lejligheden er der depotrum i kælderen, cykelparkering forefindes også i kælderen. Lejligheden indeholder entre, køkken/stue/spisestue, 2 værelser, badeværelse, balkon. Værelserne indeholder ligeledes indbyggede skabe. Der er lækkert parketgulv i alle rum

Køkken og bad indrettes med grebsløse låger og er overfladebehandlet med slidstærk hvid højglans-lak. Alle hvidevarer er kvalitetsprodukter fra Siemens: kogezone, indbygningsovn, køle-/fryseskab, integreret opvaskemaskine, emhætte med centralsug, hvide, grebsløse over- og underskabe

Badeværelse: Hvidt HTH dobbeltskab med glatte låger med ”push-open” uden greb, hvid bordplade med integreret vask i kunstmarmor og blandingsbatteri fra Grohe. Brusevæg i hærdet glas og skinne i loft for bruseforhæng, Grohe termostat bruseblandingsbatteri. Udsugning i loft, Duravit væghængt toilet samt niche med vaskesøjle (vaskemaskine og tørretumbler).

Hele ejendommen er bygget efter energimærke A2010, hvilket er årsag til en meget lav varmeforbrug. Fjernvarme via radiatorer i opholdsrum, gulvvarme i badeværelser.

Der er kun få skridt til Odense Banegård med adgang til både tog, by- og regionale busser. 100m fra lejligheden fører byens bro ned til havneområdet. Også den nye letbane kommer til at køre lige forbi på Østre Stationsvej. Her er det værd at bemærke, at letbanen er meget støjsvag og er medvirkende årsag til, at en stor del af den trafik, der er på Østre Stationsvej i dag, vil forsvinde. Efter planen omlægges det meste af trafikken i midtbyen som led i Odenses forvandling “Fra stor Dansk by til Dansk storby”. Det vil helt sikkert gøre fornøjelsen ved at opholde sig på de fælles tagterrasser endnu større. Tagterasser til fri benyttelse er på 6. og 7. sal, med fantastisk udsigt over hele Odense! Se folder EN ”NY BYDEL” I ODENSE OMKRING ØSTRE STATIONSVEJ der beskriver ejendommen og området.

Nøgle-brik holdes imod betjeningspanel ved hoveddør og døre til fællesrum for adgang. Dørtelefon ved entrédøre med for- bindelse til opgangens hoveddør.

Huslejen er på 7.750 dkk/mdr, jejen reguleres hvert år efter Nettopris indeks september første gang 1. januar 2019. Der må ikke holdes husdyr i lejemålet.

 

Detaljer 

Adresse: Østre Stationsvej 37L

Antal rum: 3 (stue, 2 værelser)
Størrelse: 73 m² (BBR Boligareal)
Etage: 4. sal
Møbleret: Nej
Delevenlig: Ja
Husdyr tilladt: Nej
Energimærke: A2010
TV/Internet: købes efter eget valg
Elevator: Ja
Depotrum i kælder: 4m2
Lejeperiode: Ubegrænset
Overtagelsesdato: 01/02-2018
Månedlig: leje 7.750,
Forbrug: Lejer afregner forbrug direkte med forsyningsselska
Depositum: 23.250 (3x husleje)
Forudbetalt leje: 15.500 (2x husleje)  

  

Billedgalleri (bemærk at ejendommen først er ved at blive bygget færdig)